Penitenciarul Ploiesti organizează concursuri pentru angajări din sursă externă

0 694

Penitenciarul Ploiesti organizează concursuri pentru angajări din sursă externă  – ofițer psiholog și ofițer construcții.

Pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul Ploiești până la data de 02.05.2023, inclusiv, ora 15:00, respectiv 03.05.2023, ora 15:00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum şi bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul A.N.P. https://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-45-posturi-vacante-de-executie-ofiter-din-cadrul-sectorului-reintegrare-sociala-din-unitatile-penitenciare/, cât și pe site-ul Penitenciarului Ploiești: Concurs de ocupare, din sursă externă, a unui post vacant de executie – ofițer (psiholog) din cadrul sectorului reintegrare socială, la Penitenciarul Ploiești – termenul limită depunere dosar 02.05.2023.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum şi bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul A.N.P. https://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-97-posturi-vacante-de-executie-ofiteragent-din-cadrul-sectorului-economico-administrativ-din-unitatile-penitenciare/ cât și pe site-ul Penitenciarului Ploiești: Concurs de ocupare din sursă externă, a unui post vacant de execuție – ofițer (construcții) din cadrul sectorului economico-administrativ, la Penitenciarul Ploiești – termenul limită depunere dosar 03.05.2023.

Informații privind condițiile generale și specifice de participare la concursurile din sursă externă se pot obține la sediul Penitenciarului Ploiești, str. Rudului nr. 49, Ploiești, județul Prahova, telefon: 0244/526.834 sau 0244/526.325 int. 132.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.