Penitenciarul de femei Târgșor scoate la concurs, din sursă externă, 2 posturi vacante de agent din cadrul sectorului economico-administrativ

0 3.066

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare – agent, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externădouă posturi vacante în sectorul economico-administrativ – agent tehnic (tehnician agronom) și agent tehnic (mecanizator).

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 08.04.2024, inclusiv, ora 15.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilorprobele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

 Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.