Pe cine ne indeamna deputat Catalina Bozianu sa votam duminica

0 150

Pe cine ne indeamna deputat Catalina Bozianu sa votam duminica aflăm chiar din postarea ei, de pe facebook.

Iată ce a scris, joi seară, parlamentarul PMP:

“Dragă prietene prahovean,

Știu că te-ai săturat de politicienii inculți și analfabeți, care îți insultă inteligența cu prostiile lor. Duminică, avem șansa de a alege un președinte educat, care ne va reda speranța că, în România, școala și meritele personale contează.
Știu că te-ai săturat de politicienii obraznici și mincinoși, care te păcălesc de fiecare dată cu lozinci ieftine și vorbe goale. Duminică, avem șansa de a alege un președinte cu bun-simț, care ne va reda încrederea în statul român.
Știu că te-ai săturat de politicienii aroganți și ipocriți, care te disprețuiesc și te sfidează la fiecare apariție publică. Duminică, avem șansa de a alege un președinte decent, care ne respectă cu adevărat.
Știu că te-ai săturat de politicienii incompetenți și corupți, care te prostesc în față pozând în altceva decât sunt în realitate. Duminică, avem șansa de alege un președinte onest și sincer, care ne va spune deschis ceea ce gândește și care nu va băga mâna nici în Bugetul de Stat, și nici în fondurile europene.
Știu că te-ai săturat de politicienii demagogi, căror nu le pasă de România. Duminică, avem șansa de a alege un președinte care cunoaște și prețuiește ceea am moștenit mai bun de la înaintașii noștri și care va face tot ceea ce depinde de el pentru le lăsa, și noi, o moștenire bună copiilor noștri.
Știu că știi, ca și mine, cine este acel președinte. Îl cheamă THEODOR PALEOLOGU.
Iar eu te chem la vot, duminică.
PENTRU CA, ÎMPREUNĂ, SĂ ALEGEM PALEOLOGU-PREȘEDINTE!”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.