Orasul Baicoi va avea un bazin de inot acoperit, langa Sala de Sport

0 1.539

Orasul Baicoi va avea un bazin de inot acoperit, langa Sala de Sport. Compania Națională de Investiții a aprobat proiectul depus de administrația locală.

Pentru prima oară în istoria localității, copiii din Băicoi, dar și adulții, vor putea practica înotul indiferent de anotimp.

Compania Națională de Investiții va finanța, în totalitate, construirea unui bazin acoperit, care se va ridica lângă Sală de Sport a orașului, aflată pe strada Republicii nr. 10, în cartier Schelă.

Cu o suprafață de peste 310 mp (lungime 25 m, lățime 12,5 m, adâncime cuprinsă între 1,2 și 1,8 metri), bazinul va deservi în primul rând elevii din Băicoi, dar Consiliul Local poate decide ca și adulții să beneficieze de această facilitate, în mod gratuit sau contra-cost, prin votarea unui tarif pe oră.

Până acum, școlarii din localitate făceau înot la bazinul din Câmpina, iar administrația locală le subvenționa plata, astfel încât părinții scoteau din buzunare doar 10 lei/ lună.

Noua investiție, în valoare de aproximativ 7,9 milioane de lei (TVA inclus), va demara în acest an, dar probabil va fi gata în 2020.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.