Omor intr-o comuna din Prahova. Barbat dezgolit, descoperit cu capul spart (UPDATE)

2 217

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova anchetează o moarte suspectă, care a fost descoperită în comuna Brebu. Un bărbat care nu mai avea  hainele pe el a fost descoperit fără suflare, zăcând într-o vâlcea. Omul era deja mort, din cauza unei lovituri în craniu.

Inspectorarul Județean de Poliție a confirmat pentru max-media.ro această informație, dar a spus că nu poate oferi detalii, cazul fiind în cercetare.

Un cititor ne-a descris tragica întâmplare:

„O teribilă crimă s-a întâmplat în satul Pietriceaua, com. Brebu, jud Prahova. Duminică a fost găsit un bărbat decedat, dezbrăcat, cu capul zdrobit de o bâtă, posibil, omorât chiar de către fiul lui. Suspectul susține autorităților că nu el a comis crima, că o altă persoană a comis teribila crima și el doar l-a târat circa 50 de metri unde l-a abandonat într-un vâlcel. Cazul încă nu s-a elucidat printre săteni, circulând mai multe variante.”

Varianta oficială, precum și vinovățiile, nu pot fi stabilite decât de procurorul de caz și de polițiștii criminaliști. De la care așteptăm amănunte.

UPDATE: Victima se pare că a fost omorâtă de unul din fii, care ar avea probleme psihice și probleme cu băutura. Acesta a fost arestat preventiv.

Reclama dupa Articol – Banner 3
2 Comentarii
  1. Andreea Pruna says

    Dumnezeu sa-l ierte si sa se odihneasca in pace! Este strigator la cer ceea ce s-a intamplat, cutremurator pentru noi toti, pentru toata lumea, cum poti omori un om cu atat a salbaticie, asta a fost o crima cu sange rece, organizata si pusa la cale de mult timp, nicidecum de fiul lui care nu avea nici un motiv sa faca asta.Totul este o inscenare.
    Sper sa se gaseasca persoana care a facut-o si sa nu fie invinovatit pentru o crima care nu a facut-o.
    Au fost multe amenintari dar nu le-am luat in seama. Sper sa se faca dreptate si adevarul sa iasa la suprafata. Cu toate problemele lui psihice nu ar fi niciodata in stare de asa ceva. Stiind ca este de abia venit din spital, bolnav, slab au profitat de ocazie si l-au macelarit. Ingrozitor. Nu imi pot imagina suferinta si chinurile prin care a trecut

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.