O mare actrita a vizitat obiective turistice din Prahova si nici o oficialitate nu a stiut nimic

0 45

j-bisset-la-BusteniJacqueline Bisset a vizitat din nou România, vara aceasta, poposind la Sinaia și pe platoul Bucegi, la Bușteni, într-o “excursie minunată”, după cum a mărturisit actriţa pe facebook.

Jacqueline Bisset a văzut “Sfinxul şi Babele”, pe care le-a descris drept “un loc superb, aerisit”. 

De asemenea, a vizitat și Castelul Peleș, din Sinaia, care a încântat-o.

Cu această ocazie, a descris un fenomen pe care îl cunoaștem cu toții, dar pe care autoritățile încă nu îl țin sub control: “Nu este foarte distractiv să conduci noaptea, pe drumuri întortocheate şi periculoase, dar a meritat. Am văzut camioane pline de lemn tăiat ilegal, furat din pădure. Tăierile ilegale sunt o mare problemă în România şi e aşa de păcat pentru că au cele mai splendide păduri, cele mai naturale şi mari din Europa, pline de viaţă sălbatică şi oxigen pentru întreaga lume”, a scris actriţa. 

  • Biografia unei mari actrițe

Jacqueline Bisset (născută la 13 septembrie 1944) este o actriță engleză de film, care însă a făcut furori la Hollywood.

S-a nãscut la Weybridge, Surrey, în Anglia, tatãl ei fiind medic scoțian, iar mama o avocatã francezã. A început cu mici roluri în filme precum filmul lui Richard Lester The Knack din 1965, în Arrividerchi Baby, cu Tony Curtis, din 1966, și un rol foarte mic în filmul lui Roman Polansky, Cul-de-Sac din 1966. 

Nu a fost nicidată măritată, în ciuda cunoscutelor ei lungi relații amoroase.

Consideră că Julie, rolul din Noaptea Americană în regia lui François Truffaut, este cea mai importantă reușită din cariera ei. De altfel, filmul a fost recompensat în 1973 cu un Oscar pentru cel mai bun film străin.

În 1967 filmul Casino Royal i-a adus lui Bisset un contract pe termen lung cu 20th Century Fox. A urmat o listã impresionantã de filme, cum ar fi filmele lui Stanley Donen – Two for the Road (1967), The Sweet Ride si un rol alãturi de Frank Sinatra în The Detective. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.