O licitatie organizata de Tribunalul Prahova ofera detalii despre noul Palat de Justitie din Ploiesti

0 516

O licitatie organizata de Tribunalul Prahova ofera detalii despre noul Palat de Justitie din Ploiesti, care își deschide porțile din această toamnă.

Pe 13 iulie, instanța județeană a scos la licitație, prin procedură simplificată, serviciile de curățenie ale clădirii.

Contractul a fost evaluat la valoarea de 220.000 de lei, pentru perioada septembrie – decembrie 2021.

Din descrierea oferită de Tribunalul Prahova, care se va muta în noul Palat de Justiție, alături de Curtea de Apel Ploiești, aflăm detalii tehnice despre clădire.

Prestatorul va efectua serviciile de curatenie la Sediul Palatului de Justitie Prahova, adresa Ploiești, str.Gheorghe Doja nr.42, județul Prahova, imobil compus din D+P+M+5E, astfel: • Camere: 229 cu suprafață totală de 6271,84 mp • Săli de ședință: 14 cu suprafață totală de 1684 mp • Grupuri sanitare: 60 (94 de cabine) cu suprafață de 417,21 mp • Holuri: 136 cu suprafață de 5831,32 m” – apare scris la descrierea succintă de pe SEAP.

Construcția a durat 25 de ani, timp în care s-au consumat zeci de milioane de euro, inclusiv bani de la Banca Mondială.

Ofertantul care va câștiga licitația, programată pe 26 iulie, trebuie mai întâi să facă o “Curățenie generală – se va desfășura o singură dată, la începutul contractului“. Ulterior, serviciile de întreținere a curățeniei vor trebui prestate zilnic, până la sfârșitul anului.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.