O joaca s-a transformat in tragedie, la Buzau. Un adolescent a murit

0 630

O joaca s-a transformat in tragedie, la Buzau. Un adolescent a murit, după ce a mers cu alți trei prieteni într-o clădire dezafectată.

Băiatul în vârstă de 14 ani a decedat în cursul nopţii de miercuri spre joi, după ce a căzut de la balconul aflat la etajul doi, al fostei clădiri Romtelecom, aflate în centrul municipiului Buzău, lângă sediul Tribunalului (FOTO).

Se pare că tânărul (Mario N.) s-a dezechilibrat, după ce ar fi încercat să urce pentru a-și face un selfie.

A fost găsit în stare gravă de echipajul medical chemat la fața locului. Adolescentul a decedat la scurt timp după ce a fost transportat către spital.

Împreună cu alţi trei minori cam cu aceeaşi vârsta, 14 – 15 ani aveau toţi, au mers acolo şi se pare că din teribilism au urcat pe un balcon de la etajul al doilea, balcon care nu avea grilaj, avea doar planşeul de beton. Se pare că s-a dezechilibrat şi a căzut. Noi am întocmit dosar penal şi urmează să stabilim cu exactitate ce s-a întâmplat. Vorbim despre minori şi trebuie audiaţi procedural în prezenţa părinţilor. Copilul, din nefericire, la scurt timp după ce a plecat de la faţa locului cu ambulanţa, cu semne vitale, a fost declarat decedat.“, a precizat Inspectoratul Județean de Poliție Buzău.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.