O femeie de afaceri din Valenii de Munte a prejudiciat statul cu 2 milioane lei

1 193

La data de 14 octombrie a.c., la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au fost finalizate cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală, prin care o femeie de 33 de ani din orașul Vălenii de Munte ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 2.000.000 de lei.

Persoana cercetată, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din aceeași localitate, într-o perioadă de trei ani, ar fi evidențiat în documentele contabile, operațiuni fictive prin care ar fi diminuat baza impozabilă, prin aceasta sustrăgându-se de la plata taxelor și impozitelor datorate pentru veniturile realizate de agentul economic.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova cu propunere de sesizare a instanței de judecată, pentru recuperarea prejudiciului fiind instituite sechestre asupra patrimoniului persoanei bănuite.

Reclama dupa Articol
1 Comentariu
  1. gogu says

    Si fara stirea asta eram morti nu-i asa ? Daca tot puneti o stire … dati si nume, fapte , locuri ….altfel arat doar ca o stire data de un jurnalist mut, scrisa de un ciung ……

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.