O companie media din Prahova a cesionat licențe TV și de radio către turcii de la Doğan Holding

0 138

O companie media din Prahova a cesionat licențe TV și de radio către turcii de la Doğan Holding, care operează în România postul Kanal D și Radio Impuls.

Dogan Media International a anunțat că a obţinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale pentru serviciul de programe Bucureşti TV, post de televiziune inclus în lista must carry a operatorilor de cablu din România, care va fi rebranduit în noul Kanal D2.

În aceeaşi sedintă, Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA şi pentru preluarea de noi licenţe audiovizuale pentru Radio Impuls, respectiv extinderea pe trei frecvențe ale reţelei regionale Best FM, care acoperă oraşele Ploieşti, Câmpina şi Sinaia.

Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România. Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.

Cedarea licențelor s-a făcut de către grupul Best Mix Media din Prahova, la conducerea căruia se află Laurențiu Megelea (FOTO).

Suntem în discuție cu grupul turcesc de aproape un an. Astăzi, la CNA, s-a aprobat oficial cesionarea licențelor. Pe parte de radio, am cedat 3 frecvențe operate de Best FM și le-am vândut echipamentele aferente, noi operând în continuare acest radio, dar pe zona digitală, iar pe parte de TV am cesionat licența cu difuzare HD și le-am oferit o parte din echipamente, ca să funcționeze până își vor finaliza propria investiție.”, a precizat Laurențiu Megelea, în exclusivitate pentru zdp.ro.

Valoarea tranzacției este confidențială, dar cu siguranță este de ordinul a sutelor de mii de euro, poate chiar peste.

Best Mix Media se pare că va renunța la operațiunile din județul Prahova, concentrându-și efortul de dezvoltare la nivel național.

Grupul mai deține Party Mix TV (muzică de petrecere), 24 Mix TV (teleshopping), Travel Mix TV (turism), Disco Mix TV, VPTV și rețeaua de radio Best FM.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.