Nu scapam de politisti, in Prahova, nici macar de Paste!

0 146

În perioada 10 – 13 aprilie a.c., cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, aproximativ 350 de poliţişti prahoveni vor acţiona zilnic, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. Suplimentar, peste 250 de polițiști vor fi la datorie, în noaptea de Înviere, în apropierea lăcașurilor de cult de pe raza județului.

Pe lângă activităţile de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică, aproximativ 270 de polițiști vor fi prezenţi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona a peste 280 de biserici, precum şi în locurile unde se desfăşoară manifestări publice circumscrise Sfintelor Sărbători de Paşti.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi zilnic în misiuni în această perioadă, în medie, peste 250 vor fi de la ordine publică, aproximativ 50 de la poliţia rutieră, iar restul de la alte structuri.

Astfel, peste 130 de patrule de siguranţă publică și echipaje de rutieră, dintre care 30 pedestre şi 100 auto, vor acţiona în această perioadă, în fiecare zi, la nivelul întregului județ, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.