Municipiul Brașov va încheia apoteotic anul, cu 10.000 focuri de artificii

0 52

Primăria Brașov le-a pregătit brașovenilor și turiștilor o petrecere în aer liber de Revelion și peste 10.000 de focuri de artificii care vor fi lansate din cinci locuri din oraș.

Prin parteneriatul cu Kiss FM, cei mai cunoscuți DJ din Brașov vor mixa pe scena amplasată în Piața Sfatului, iar show-ul va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV.

Și anul acesta, Revelionul din Brașov se aude și se vede în toată țara. Acesta va fi transmis live pe posturile naționale Kiss FM și Kiss TV unde toată România va putea urmări spectacolul de muzică electronică ce se va întâmpla în Piața Sfatului începând cu orele 20.30 și care va ține până în jurul orei 0.30. Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini și artificii. Spectacolul de Revelion face parte din programul «Magia iernii Brașov 2022», în cadrul căruia municipalitatea a oferit brașovenilor și turiștilor evenimente și atracții diverse, de la cel mai frumos brad de Crăciun din România și Târgul de Crăciun din piața Sfatului până la proiecții de film la Cinematograful Astra și Cinema Stellarium, evenimentele de la Banca de Cultură sau patinoarul din piața Sfântul Ioan“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.

Show-ul de artificii din acest an va dura 8 minute și se va desfășura concomitent în cinci locuri din oraș.

Pe lângă Piața Sfatului (unde artificiile vor fi lansate de pe Turnul Alb), artificiile vor mai fi lansate de pe dealul Cetățuii (de asemenea, vizibil și din Piața Sfatului, dar și din restul Centrului Vechi), din Avangarden (Strada Lebedei), parcul Tractorul și piațeta Uranus (piața Astra). În fiecare loc vor fi peste 2.000 de focuri de artificii, care vor acoperi durata celor 8 minute.

Focurile vor fi sincronizate cu efecte simetrice și de ritm, iar frecvența lansărilor va fi o combinație de la 0.01 secunde până la 1 sec.

Vor fi trase proiectile de tip mină, cometă, cometă cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombiţe, single shots; one rows, cu efecte de tip crizantemă, coroană, dalia, cascadă, coadă de cal, ghost shell, bujor cu pistil sclipitor, brocart, sau multibreak shells.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.