Moarte suspectă! Vicepreşedintele Lukoil, Ravil Maganov, a căzut de la fereastra unui spital din Moscova

0 319

Moarte suspectă! Vicepreşedintele Lukoil, Ravil Maganov, a căzut de la fereastra unui spital din Moscova. Rușii vorbesc despre sinucidere.

Ravil Maganov (foto – dreapta) a murit joi, după ce a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central din Moscova, unde se afla internat, au informat agenţiile ruse Interfax şi TASS, citate de EFE și BBC.

Maganov a căzut de la fereastra camerei sale din Spitalul Clinic Central în această dimineaţă. A murit din cauza rănilor”, a declarat o sursă anonimă pentru Interfax.

Citând surse ale forţelor de ordine, agenţia TASS a relatat că incidentul s-a petrecut la ora locală 07:00 (04:00 GMT) şi că este vorba ”de o sinucidere”.

Maganov, în vârstă de 67 de ani, era internat în spital după un atac de cord şi lua antidepresive, potrivit aceloraşi surse.

Vipreşedintele Lukoil lucra din 1993 în compania rusă în posturi de conducere. Maganov a fost prim-vicepreşedinte executiv şi superviza explorările şi producţia.

În 2020, Maganov fost numit șeful Consiliului de Administrație de la Lukoil, în locul lui Valeri Greifer, care a murit în aprilie acel an.

De altfel, de la începutul războiului din Ucraina, o serie de oligarhi ruși, cândva apropiați de Putin, au murit în circumstanțe suspecte:

  • Alexander Subbotin, membru al consiliului de administrație al Lukoil
  • Serghei Protosenia, vicepreședintele Novotek, o companie rusească importantă în domeniul distribuției de gaze
  • Vladislav Avaev, fost vicepreședinte al Gazprombank

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.