Ministrul Justitiei sustine ca Romania a facut totul ca sa il ia pe inculpatul Sebastian Ghita inapoi

0 233

ghita-cristoiu-carstea-imagini-poza-petrecereMinistrul Justiţiei a declarat, marţi, că partea română şi-a îndeplinit obligaţiile şi a transmis toate informaţiile solicitate în dosarul de extrădare a lui Sebastian Ghiţă din Serbia. Toader a precizat că la începutul săptămânii viitoare va avea o întâlnire cu ministrul Justiţiei din țara vecină, în care se va discuta şi acest subiect.

„Judecătorii din Serbia au cerut informaţii cu privire la natura, conţinutul, modul de desfăşurare a activităţii infracţionale. Documentele au ajuns la Ministerul Justiţiei săptămâna trecută, am solicitat Curţii de Apel Ploieşti informaţiile necesare, le-am primit. Astăzi cel mai probabil vom primi originalul documentelor respective şi le trimitem în Serbia prin curierat rapid” a precizat Toader la Antena 3, referindu-se la stadiul procedurii de extrădare a lui Sebastian Ghiţă.

Întrebat dacă la întâlnirea cu omologul său sârb, de la sfârşitul lunii martie, va aborda acest subiect, Toader a spus că „este inevitabil”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.