Ministerul Justitiei si CCI Prahova: CONFERINTA cu tema SECURITATEA JURIDICA A AFACERII

0 181

Joi, 5 martie, la Sala Europa a Camerei de Comerț și Industrie Prahova, are loc o conferință dedicată securității juridice în afacere.

Evenimentul este organizat in colaborare cu MINISTERUL JUSTITIEI, cu participarea Dlui. Ministru Robert-Marius Cazanciuc și a Dlui. Secretar de Stat Liviu Stancu.

Temele prezentate și propuse dezbaterii sunt : Prezentarea conceptului de securitate juridică a afacerii ♦ Coordonatele noilor reglementări în materia preinsolvenței și insolvenței ♦ Noile Coduri, civil și de procedură civilă – soluții legislative în sprijinul mediului de afaceri ♦ Măsuri de prevenție a fraudelor cu CEC-uri ♦ Digitizarea sistemului de justiție. Serviciile electronice ale ONRC ♦ Opinia mediului de afaceri în mecanismul decizional al autorității publice – platforme de dialog cu participarea Ministerului Justiției.

Pentru confirmarea participării, CCI Prahova a pus la dispoziție fax : 0244 512552 sau e-mail: promovare@cciph.ro, respectiv justiceforbusiness@just.ro. Datele trebuie trimise până luni, 2 martie a.c.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.