Military Camp la Sinaia, pus la cale de AXN pentru fanii serialului „Cei bravi”

0 421

Military Camp la Sinaia, pus la cale de AXN pentru fanii serialului „Cei bravi”. Printre participanți se numără și prezentatoarea TV Roxana Ciuhulescu. 

În perioada 11 septembrie – 2 octombrie, fanii serialului au putut participa online la teste ce recreează atmosfera militară din serial.

Probele au crescut în dificultate de la o săptămână la alta și, odată cu ele, și valoarea premiilor: cinci kit-uri army (lanternă, cuțit și binoclu) în prima săptămână, cinci boxe Sony în a doua săptămână și trei telefoane Sony XZ2 Compact în a treia săptămână.

Bootcampul de inspirație militară are loc între 4 și 7 octombrie, lângă Sinaia, și îmbină exerciții fizice și tactice cu probe de strategie și de rezistență.

Sub îndrumarea unui instructor militar, cei zece recruți vor forma două echipe care vor trece printr-o misiune secretă, la fel ca eroii din “Cei bravi”.

Prima echipă care va rezolva misiunea va fi desemnată câștigătoare; fiecare membru va primi o consolă PS 4 cu FIFA 19.

Din construcții în armată, apoi în rochia de mireasă! Așa e viața mea, plină de aventură, de misiuni. M-am întors mai devreme cu două zile din comuna Cumpăna, județul Constanța, unde am participat la un proiect umanitar, din cauza pregătirilor pentru nuntă. Anul trecut am rămas toate cele cinci zile acolo. Joi (azi – n.r.) plec într-un military camp, la Sinaia. Este un proiect AXN pentru filmul «Cei bravi». Revin acasă abia sâmbătă, la prânz”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Ziarul de Ploiești

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.