Locul I în cadrul competiției Cupa „Jandarmeria montană la înălțime”, ediția a IX-a

0 30

Jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au obținut locul I în cadrul competiției militar-aplicative Cupa „Jandarmeria montană la înălțime”, ediția a IX-a.

La această competiție sportivă au participat 15 echipe de jandarmi din cadrul unităților Jandarmeriei Române precum și 1 echipă a Batalionului 21 Vânători de Munte-Predeal din cadrul Ministerului Apărării Naționale, competiția fiind organizată de Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, în perioada 25-26 mai 2023.

Timp de două zile participanții au avut ca probe de concurs: escaladă perete de stâncă, traversare și coborâre în rapel, deplasare în teren cu ajutorul dispozitivelor G.P.S. pentru căutarea unei persoane aflate în dificultate în mediul montan și verificarea cunoștințelor medicale.

Felicitări colegilor noștri, plutonier adjutant șef Hogea Mihai, plutonier major Tudor Alin și sergent major Banciu Ioan din cadrul structurii montane a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, pentru ambiția, tenacitatea și dorința de a fi cei mai buni.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.