Lista jucatorilor care au plecat de la FC Petrolul si cine este ultimul venit

0 270

Ziarul de Ploiești vă prezintă lista jucatorilor care au plecat de la FC Petrolul, în această vară, dar si cine este ultimul venit, care se alătură lui Claudiu Herea pe lista transferurilor.

Aşa cum s-a putut remarca, de la primul antrenament al verii, desfăşurat, miercuri seară, pe „Ilie Oană”, au lipsit mai mulţi jucători care au făcut parte din lotul „galben-albaştrilor” pe parcursul sezonului 2017-2018.

Astfel, Gabriel Frîncu, Cristian Andor, Alexandru Ichim şi Tiberiu Niţescu au ajuns la un acord cu FC Petrolul, pentru rezilierea angajamentelor, în vreme ce pentru portarii Raul Avram şi Raul Botezan se caută variante privind cedarea lor, sub formă de împrumut, la alte echipe.

Totodată, Georgian Păun şi Răzvan Catană şi-au încheiat contractele cu FC Petrolul Ploieşti, lui Daniel Cârjan i-a expirat împrumutul la formaţia ploieşteană, în vreme ce Claudiu Tudor a decis, aşa cum bine se ştie, să pună capăt carierei de jucător.

Pe de altă parte, după ce a lipsit, din cauza unor probleme, de la reunirea de miercuri, Mirel Bolboaşă a intrat, de joi, în programul de pregătire al petroliştilor.

În schimb, FC Petrolul Ploieşti a mai rezolvat un transfer: Florin Plămadă, de la FC Botoșani.

Jucătorul de 26 de ani a mai evoluat în liga secundă la echipe precum CS Otopeni, CSM Iași sau Rapid Suceava.

Florin Plămadă este al doilea jucător cumpărat de Lupii Galbeni, în această vară, după înregimentarea mijlocașului Claudiu Herea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.