Legalizarea prostitutiei a devenit scandal politic intre PSD si PNL la Constanta

0 276

Legalizarea prostituţiei a fost adusă din nou în actualitate de Cristina Dumitrache, deputat PSD de Constanţa. Aceasta a susţinut, pe 17 februarie 2015, o declaraţie politică intitulată „Legalizarea prostituţiei în România, nu doar o formă de suplimentare a fondurilor la bugetul de stat”.

„Din păcate, există o realitate de care nu putem face abstracţie, prostituţia, deşi ilegală în România, reprezintă o activitate generatoare de profit, un profit considerabil, dacă este să luăm în considerare recentele dezvăluiri din mass-media. Există, şi nu de ieri de azi, reţele transfrontaliere de traficanţi de carne vie. Mii de cazuri de tinere, din diverse motive, mai ales a sărăciei, aleg sau nu benevol, să se prostitueze.  (…) Poate legiferarea prostituţiei nu este o soluţie în sine, însă coroborată cu alte reglementări legale, de care nu ducem lipsă în domeniul asigurării ordinii şi siguranţei publice, putem contribui la protejarea acestor copii/tinere, la combaterea şi prevenirea fenomenului şi la însănătoşirea societăţii. Nu în ultimul rând, trebuie să recunoaştem că o astfel de activitate, prestatoare de servicii, legiferată şi impozitată corespunzător, conduce la consolidarea bugetului de stat şi al asigurărilor de sănătate”, afirmă Cristina Dumitrache.

Organizația de Femei a noului PNL Constanța a reacționat dur la iniţiativa colegei lor social-democrate. Potrivit acestora, subiectul se încadrează perfect în temele imaginare, promovate de primarul Constanței, Radu Mazăre.

„Dorința primarului nostru de a face turism sexual la malul Mării Negre ar fi completată perfect prin legalizarea prostituției. Astfel, s-ar putea emite bon fiscal turiștilor străini sosiți aici în căutare de fete frumoase, iar pesediștii ar fi mulțumiți pentru ințiativa lor creativă, ieșită din comun”, spun reprezentantele Organizației de Femei a PNL Constanța, citate de romanialibera.ro.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.