Klaus Iohannis a confirmat, la Ploiesti, ca refuza orice dezbatere cu Viorica Dancila

0 157

Klaus Iohannis a confirmat, la Ploiesti, ca refuza orice dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul PNL a motivat și de ce face lucrul acesta (VIDEO).

Însoțit de toată conducerea PNL Prahova, în frunte cu președintele Iulian Dumitrescu și deputații George Ionescu și Roberta Anastase, alături de europarlamentarul Rareș Bogdan și de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, Klaus Iohannis a vizitat municipiul Ploiești, unde a fost primit de primarul Adrian Dobre.

Împreună cu acesta din urmă a plantat un copac, explicând apoi, la o întâlnire electorală cu simpatizanții, care a avut loc la Sala Sporturilor “Olimpia”, de ce a făcut acest gest.

“Am avut marea plăcere ca, împreună cu primarul vostru, pe care acum oficial îl intitulez domnul primar general Adrian Dobre,  să plantez un stejar. O să vă explic ambele simboluri. Am mai fost în câteva locuri unde primari liberali au dovedit că au luat în mâna lor destinul comunității pe care o conduc și au schimbat acest destin în bine. Atunci, ca să dau un accent special și o recunoaștere acestor primari, le-am spus primari generali. De astăzi, Adrian, ești primar general și sper să fii încă mulți ani. Faptul că am plantat un stejar are o valoare simbolică. Vedeți că teme de mare actualitate în lume, schimbările climatice, combaterea poluării, capătă un accent mai aparte aici, în Ploiești”, a declarat Klaus Iohannis, făcând aluzie la problemele de mediu cu care se confruntă orașul.

La Sala Sporturilor Olimpia, Iohannis a fost așteptat de mii de liberali din Prahova, care l-au întâmpinat cu ovații.

Candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale a spus că lupta cu PSD nu s-a terminat și că toți simpatizanții săi trebuie să se prezinte la vot, pe 24 noiembrie, lucru solicitat insistent și de Rareș Bogdan.

Şeful statului a pus accent pe importanţa prezenţei la urne a cât mai multor alegători, dând exemplul scrutinului parlamentar din decembrie 2016, care a adus PSD la putere din cauza prezenţei scăzute.

În final, Klaus Iohannis a explicat de ce nu a acceptat o dezbatere cu Viorica Dăncilă, spunând că nu are ce să vorbească împreună cu reprezentanta unui partid care a acționat împotriva României, împotriva democrației și a statului de drept.

Iohannis a catalogat-o pe Dăncilă drept ”o candidată care a tolerat permanent atacuri xenofobe la adresa mea, de cea mai joasă speţă, făcându-se că este plecată undeva”.

Ziarul de Ploiești

VEZI VIDEO

 

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.