Jos palaria, domnilor fotbalisti! Jos palaria, domnilor suporteri FC Petrolul!

0 169

Pe o vreme rece și umedă, de n-ai fi dat niciun câine afară, echipele Petrolul și FCSB au oferit un spectacol mai mult decât frumos. Dacă la steliști nu sunt probleme, în afara scandalului cu sigla, la clubul din Ploiești  te și miri cum de mai au fotbaliștii chef și putere să înfrunte necazurile. De aceea, începem prin a-i saluta pe ei, eroii de joi seară. Jos pălăria, domnilor fotbaliști!

Știm că nu v-ați încasat salariile la timp. Știm că viitorul nu sună bine. Știm că au picat cele două surse de finanțare. Cu toate acestea, ați dat dovadă de bărbăție. De onoare.

Joi seară, fotbaliștii FC Petrolul au fost precum cei 300 de eroi greci de la Termopile, care se încăpățânează să lupte împotriva evidenței.

Nu au cedat, decât pe final, după o partidă pentru care spectatorii nu au regretat că au ajuns pe frig la stadion. Mă înclin în fața voastră.

În aceeași măsură, trebuie să ne înclinăm în fața suporterilor, care reprezintă inima clubului. Când inima aceasta va înceta să bată – ceea nu se va întâmpla – abia atunci și echipa va dispare.

Să vezi 10.000 de oameni care urlă, aplaudă, cântă și scandează, aproape non-stop, ți se face pielea de găină. Mai ales știind prin ce probleme trece clubul.

Jos pălăria, domnilor suporteri!

Iulian MAXIM

FOTO: Ondin Adrian Photography Production

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.