Jenica Tabacu, noul presedinte interimar al PPDD Prahova. Gabriela Anghel face un nou partid

0 196

Consilierul județean Jenica Tabacu a preluat conducerea interimară a PPDD Prahova, fiind numită prin hotărâre a Biroului Național de Coordonare al partidului, încă din 12 ianuarie 2015.

Printr-un comunicat de presă, fostul președinte al organizației județene, deputatul Gabriela Anghel a anunțat că a predat puterea: „Astăzi, 23 ianuarie 2015, la sediul Cabinetului Parlamentar Deputat Gabriela Anghel a avut loc o întâlnire între deputatul de Prahova Gabriela Anghel, fost preşedinte PP-DD Prahova, şi doamna Jenica Tabacu, actual preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PP-DD, în cadrul căreia s-au predat toate dosarele organizaţiilor din judeţ precum şi ştampila. Doamna deputat Gabriela Anghel mulţumeşte tuturor pentru colaborarea fructuoasă, care a dus la rezultate peste media partidului în ultimele două runde de alegeri”.

În replică, Jenica Tabacu susține că încă așteaptă de la fostul președinte „documentele financiar-contabile”, care nu au fost predate.

Gabriela Anghel susține, însă, că există un protocol și că nu a greșit: „Conform înțelegerii, documentele financiar contabile se vor preda până la 10 februarie 2015, întrucât trebuie trimise la București ultimele situații de anul trecut. Scrie negru pe alb.”

„După ce voi prelua toate actele, am de gând să constitui un Birou Permanent Județean Interimar al PPDD Prahova, care să verifice toate organizațiile locale. Mulți consilieri au plecat, așa că nu mai știm cine a rămas și cine nu. Din ce am înțeles, dna Anghel lucrează alături de Daniel Fenichiu la organizarea unei noi formațiuni politice – Partidul Național Democrat”, a mai precizat Jenica Tabacu pentru max-media.ro

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.