Iulian Teodorescu a vorbit serios: Candideaza la functia de primar al municipiului Ploiesti, din partea ALDE

0 173

În cadrul unei conferințe de presă, susținută de ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, privind fuziunea dintre PLR și PC și formarea unui partid nou care se va numi ALDE, a fost anunțat și candidatul la Primăria Ploiești.

Acesta este nimeni altul decât viceprimarul cu atribuții de primar, Iulian Teodorescu, fapt care confirmă știrea pe care max-media.ro a dat-o în urmă cu o lună: Iulian Teodorescu: Voi candida pentru functia de primar al municipiului Ploiesti in 2016.

Practic, asta înseamnă că Teodorescu nu a avut concurență internă și că este, oficial, primul candidat înscris în cursa electorală din 2016. El a fost membru PNL Ploiești până în 2014.

Astfel, pentru Primăria Ploiești se vor lupta cu șanse candidații PNL, PSD și ALDE.

Cu o mică paranteză: Iulian Teodorescu este posibil să dorească ruperea electoratului de sorginte liberală, pentru a sprijini candidatul PSD, pentru că votul se face într-un singur tur. Dar poate că ipoteza noastră este prea fantezistă…

„Scopul nostru este ca nouă să ni se alăture cât mai mulți liberali autentici, care au crezut în doctrina liberală încă de când ea a luat ființă în România. (…) După semnalele pe care le-am avut încă din momentul în care au început să se poarte discuții între membrii PLR și PC și se auzise deja de fuziune, foarte mulți membri ai fostului PNL deja se vor îndrepta către ALDE, filiala Prahova și nu numai, în toată țara”, a afirmat dna Gavrilescu în conferința de presă.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.