Interviu eveniment cu Cezar Ouatu. La ora 19.00 canta la Ploiesti Shopping City!

0 270

Cunoscutul cântăreț Cezar Ouatu va fi solistul unui eveniment unic în România: primul concert pop-opera dintr-un centru comercial din țară.

În această seară, la Ploiești Shopping City, începând cu ora 19:00, artistul va interpreta melodii noi de pe cel mai recent album ”Voice of Love” și va fi acompaniat de 20 de coriști, 12 instrumentiști din orchestra POP SYMPHON&CORALA DANIELESCU și de către dirijorii Andrei Tudor și Valentin Gruescu.

Max-Media.ro – Vorbește-ne puțin despre concert: cum de ți-a venit ideea, cum se va desfășura?

Cezar Ouatu – Noțiunea de pop-opera este un curent nou în România și cred că acest gen nu se adresează numai nișelor, numai sălilor elegante. Consider că este o muzică care trebuie îndreptată și către publicul larg și de aceea m-am gândit să organizez acest concert într-un centru comercial. Aici, ne putem întâlni cu toate categoriile de public, așa că mall-ul e cea mai bună scenă pentru că poți intra in conctact cu toți oamenii iubitori de muzică.

Max-Media.ro – Ce melodii ne vei cânta la concertul din Ploiești Shopping City?

Cezar Ouatu – Programul de sâmbătă este un program cunoscut publicului larg și cuprinde melodii din coloanele sonore ale unor filme celebre, precum temele din Nașul, Romeo și Julieta, Love Story. Este o muzică ce are la bază dragostea ca tematică. Din punct de vedere stilistic și vocal, este totul diferit, începând de la vocea de tenor (”Nessun dorma”), ajungând până la ”Who wants to live forever” cu o orchestrație făcută special pentru mine, de către maestrul Andrei Tudor, pe vocea de contraternor. Cei prezenți vor asculta și ”When I fall in love”, ”Besame mucho”, ”Caruso” și multe piese muzicale care au făcut istorie.

Max-Media.ro – Văd că ești destul de preocupat de imaginea ta. Ai o pasiune pentru shopping?

Cezar Ouatu – Da, îmi place shoppingul. Sunt la curent cu moda, dar nu sunt neapărat în pas cu moda. Modul meu de a mă îmbrăca îl asociez, de multe ori, cu starea mea de spirit și pot apărea îmbrăcat atât într-o costumație de rapper, dar și în costume elegante. Eu am trăit mulți ani în Italia, unde am terminat și Conservatorul. Am fost chiar și în Milano, orașul modei, unde, fără să vrei, ești înconjurat de modă. În general, instinctiv, am avut întotdeauna această noțiune de a îmbina culorile, imprimeurile. E adevărat că, pentru mine, un mall a devenit, oarecum, un viciu și consider că este important să ne simțim bine în pielea noastră și în hainele noastre.

Max-Media.ro – Cât de des frecventezi mall-urile?

Cezar Ouatu – Le frecventez destul de des și, în special, Ploiești Shopping City, mai ales pentru că sunt un cinefil. Îmi place foarte mult să fiu la curent cu tot ce iese nou în cinematografie. Totodată, frecventez foarte mult zona de cinema, dar și zona de magazine. Ca ploieștean, sunt foarte conectat acestui mall pentru că a fost și primul și are și multe magazine care îmi plac.

Max-Media.ro – Cum îți petreci timpul liber?

Cezar Ouatu – Timpul meu liber nu prea mai există, dar, când îl am, îmi place să fac sport, să citesc, să mă uit la filme și să călătoresc.

Max-Media.ro – Care sunt următoarele concerte pe care le pregătești?

Cezar Ouatu – Toate proiectele mele viitoare au, la bază, muzică și artă. Umătorul concert pe care îl pregătesc se va ține tot la Ploiești pentru că sunt legat de acest oraș. Concertul va fi o premieră. După 14 ani, voi da viață și voi valorifica Sala Coloanelor a Palatului Culturii și voi pune în scenă un concert de Crăciun care se numește ”Regalul Crăciunului la Palat”. Apoi, în afară de emisiunile de la ”Te cunosc de undeva”, unde voi fi dublu personaj, o premieră pentru o emisiune din România, mă aflu în faza de proiect cu al doilea single. Zilele trecute, m-am întalnit cu idolul meu, Sarah Brightman, o legendă a genului pop-opera. Sper că voi avea și un proiect, în viitor, alături de ea.

Max-Media.ro – Ce mesaj ai pentru Ploiești Shopping City la aniversarea de 2 ani?

Cezar Ouatu – Cât mai mulți ani prosperi! Să continue tot așa pentru că eu consider că este un sistem de educație atât prin spațiile dedicate copiilor, cât și prin cinema, magazine și tot ce înseamnă entertainment. Dacă pot spune așa, este ”un teatru” pentru toate clasele sociale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.