Intalnire de lucru la CCI Prahova, cu reprezentantii Camerei de Comert Americane

0 278

Joi, 5 februarie 2015, incepand cu orele 09.30, Camera de Comert si Industrie Prahova organizeaza la sediul sau din Ploiesti, str. Cuza Voda nr.8 – Sala Europa, o intalnire de lucru cu reprezentantii Camerei de Comert Americane – AmCham Romania , eveniment ce va fi onorat de prezenta Domnului Michael Stewart, Consilier Economic in cadrul Amabsadei S.U.A. in Romania.

AmCham in Romania este o asociatie de business, membra a retelei AmCham activa in intreaga lume, care are ca principala preocupare reprezentarea intereselor membrilor sai – firme cu capital american dar si romanesti sau multinationale, in principal prin activitati specifice de reprezentare, prin organizarea de evenimente de promovare, socializare business, etc.

Activitatea Camerei , care reprezinta o interfata intre companii si autoritatile administratiei publice centrale ,s-a concentrat in special pe reprezentare si advocacy. AMCHAM sustine transparenta deciziilor politice care privesc mediul de afaceri, o mai mare stabilitate si predictibilitate legislativa, care sa creeze un mediu investitional prietenos.

Evenimentul se adreseaza in principal companiilor interesate sa dezvolte o relatie de colaborare cu Statele Unite ale Americii , firmelor cu capital american, celor care doresc sa fie la curent cu informatii privind eventuale oportunitati de colaborare romano-americane si intreprinzatorilor care doresc sa evidentieze propuneri sau observatii privind masuri de sustinere a mediului de afaceri, care sa fie mai departe inaintate la nivel central spre solutionare.

Programul este urmatorul :

09:30 – 10:00 Inregistrarea participantilor

10:00 – 10:10 Discurs de bun-venit. Prezentarea agendei.

Dl. Aurelian GOGULESCU, Presedinte CCI Prahova. Autoritati locale.

10:10 – 10:30 Agenda Ambasadei SUA pentru sustinerea colaborarii economice bilaterale.

Dl. Michael STEWART, Consilier Economic

10:30 – 10:45 Agenda si prioritati AmCham Romania

Dna. Anca HARASIM, Director Executiv AmCham Romania

10:45 – 11:30 Solutii pentru finantarea afacerilor

Dl. Laurentiu DINU, Managing Partner EU Advisor, Membru Ex-officio al AmCham Board

11:30 – 12:00 Intrebari si raspunsuri. Concluzii finale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.