Inspectoratul de Politie Prahova cumpara “toalete ecologice vidanjabile” pentru posturile rurale

0 355

Inspectoratul de Politie Prahova cumpara “toalete ecologice vidanjabile” pentru posturile rurale, iar anunțul a fost postat pe SEAP.

Conform datelor publicate, IPJ Prahova vrea să achiziționeze 32 de toalete, care vor fi utilizate de structurile de ordine și siguranță publică.

Acest lucru spune multe despre situația infrastructurii posturilor de poliție din mediul rural, care este una dezamăgitoare.

În octombrie 2019, un tânăr care absolvise Școala de agenți de poliție și fusese repartizat în Prahova, la un post rural, și-a dat demisia după ce s-a plâns de condițiile improprii găsite acolo.

Postarea a fost publicată de Sindicatul Național al Polițiștilor “Diamantul”, pe pagina de facebook (dă click).

Iată ce mărturisea agent George Boran: “A cincea zi de umblat pe la inspectorat am aflat unde am fost repartizat, adică la Secția 11 de Poliție Drajna, Postul de Poliție Ceraşu. Odată ajuns pe teren m-am trezit într-o secție în care nu aveam căldură, toaletă şi nici apă curentă unde să ne spălăm pe mâini.

Contractul a fost evaluat de IPJ Prahova la suma de 65.882,35 lei (fără TVA), adică prețul fiecărei toalete ecologice a fost estimat la circa 2.050 de lei (fără TVA).

Achiziția se face prin procedură simplificată.

Firmele interesate pot depune oferte până pe 17 iunie.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.