Inghesuiala la PNL Prahova pentru functia de primar al municipiului Ploiesti. Trei candidati se arata, alti trei bat la usa (exclusiv)

2 223

UPDATE: Andrei Volosevici ne-a transmis că el nu și-a depus oficial candidatura, deși e aproape sigur că o va face.

În această seară, Biroul Politic al fostului PNL Prahova – organizație care cuprinde 56 de membri – a analizat cu mare atenție candidaturile interne pentru funcția de primar al municipiului Ploiești. Max-Media.ro a aflat, în exclusivitate, cine sunt personajele care au depus cereri, în mod oficial.

Primii care au anunțat că doresc să lupte pentru a fi desemnați candidați la funcția de edil-șef sunt vicepreședintele PNL Prahova – Marius  Fenichiu, fostul primar – actual senator Andrei Volosevici și doctorul Dan Oprea – cel care a declanșat dezvăluirile și scandalul de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Surse din conducerea PNL au declarat pentru max-media.ro că ar exista, însă, și alți trei posibili candidați, dintre care cel puțin unul surpriză.

Toți aceștia se vor înscrie într-o cursă internă, iar dosarele lor vor fi analizate în Comitetul Județean Executiv al noului PNL, format din 56 de ex-liberali și 56 de ex-democrat-liberali.

În final, primii doi sau trei clasați vor fi supuși unui sondaj final – cel mai probabil unul realizat la nivelul municipiului Ploiești – care va decide candidatul unic.

Nu trebuie să înlăturăm, totuși, varianta ca numele candidatului să fie stabilit de la nivel central.

În plus, ca o bârfă, se aude că ședința PNL de astăzi a fost pregătită cu o întâlnire în cerc restrâns, pe la o cârciumă din oraș, unde s-au pus lucrurile la cale. Ce va ieși, vom vedea…

2 Comentarii
  1. Emil says

    Nu inteleg ce cauta domnii Fenechiu si mai ales dr Oprea in aceasta cursa.In primul rand despre Fenechiu nu stie nimeni nimic,doar cei din administratie ,el fiind un om caruia i-au placut intotdeauna functiile,iar despre dl Oprea ,parerea mea ar fi sa ramana in spital sa-si faca meseria despre care spune ca o face cu drag.Nici unul nici celalalt nu imi exprima nimic pentru a-I alege in functia de primar.Volosevici are totusi o carte de vizita,este ambitios si stie meserie.Doar sa fie mai calm cu subordonatii( cu cei care isi fac treaba).Chiar daca unii spun ca Volosevici a beneficiat de sprijinul Robertei,Boc,Basescu,etc,macar a ramas ceva in urma lui.Ploiestiul era mult mai curat pe vremea lui.Si chiar daca o parte a PNL-ului veci nu il vrea poate candida ca independent.Va iesi sigur,indiferent de sondajele PNL .

  2. Dan says

    Dupa parerea mea, niciunul dintre cei enumerati nu ar trebui sa ajunga primar al Ploiestiului. Am o oarecare rezerva, cand fac aceasta afirmatie, in legatura cu medicul Oprea… Probabil, daca ar candida din postura de independent, ar avea ceva sanse dar, tinand cont ca PNL-ul actual, ca si PSD-ul sunt grupari politico-mafiote, orice candidatura din partea acestora mi se pare neavenita. Prefer sa votez un candidat independent care poate demonstra, prin ce a realizat pana acum, integritate morala si profesionalism in locul oricarui „produs” al vreunui partid deja existent.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.