Indivizi retinuti pentru ca au agresat un barbat in padurea din Plopeni

0 231

Indivizi retinuti pentru ca au agresat un barbat in padurea din Plopeni, care i-a găsit în timp ce tăiau ilegal arbori.

Polițiștii Orașului Plopeni au efectuat cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, identificând persoanele bănuite, 3 tineri, din comuna Dumbrăvești.

La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla în pădurea din orașul Plopeni ar fi fost agresat de către persoane necunoscute.

În vederea administrării probatoriului, în cursul zilei de ieri, au fost puse în executare 2 mandate de percheziție, în comuna Dumbrăvești, la locuințele a trei bărbați, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma percezițiilor au fost ridicate bunuri folosite la activitatea infracțională.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ’’Matei Basarab’’ Ploiești.

Față de doi dintre tineri, cu vârstele de 23, respectiv 24 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați unității de parchet, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt costinuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Plopeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și tăiere ilegală de arbori.

Ziarul din Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.