Incredibil ! Sebastian Ghita a lansat, la B1 TV, amenintari la adresa procurorului-sef al DNA Ploiesti

0 146

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat că va prezenta în Parlament înregistrări în care procurorul DNA care l-a audiat a transmis unor oameni de afaceri din Ploieşti, la rândul lor audiaţi, că vor fi închişi dacă nu spun ceva despre el, precizând că va cere şi protecţia procurorului general al României, scrie MEDIAFAX.

„Am să duc în Parlamentul României poziţii şi înregistrări ale unor patroni de firme de construcţii din Ploieşti chemaţi de acest domn procuror, ţinuţi şase ore la audiere şi veţi auzi cum acest procuror le promitea lucruri: „Îţi promit că nu te arestez, îţi promit că scapi de evaziune fiscală, îţi promit luna şi cerul, spune ceva de Ghiţă”. Omul spune: „Nu-l cunosc pe Ghiţă, nu l-am întâlnit”; „Domnule, te bag în puşcărie şi te ţin 60 de zile acolo dacă nu spui exact cum a fost”. Veţi auzi aceste înregistrări în Parlament. Le am şi le voi duce şi luni la procurorul general al României. Am înţeles că Onea este un procuror de la DNA, dar nu pot să cred că în ţara asta, dacă un procuror e de la DNA, e infailibil, că nu greşeşte, că nu are intenţii rele şi nu-şi construieşte cariera pe munca şi sudoarea altora care au muncit zeci de ani”, a spus Ghiţă la postul B1 TV, miercuri seara.

Sebastian Ghiță a mai spus la B1 TV că va arăta că procurorul care îl anchetează este în afara legii şi va cere protecţia procurorului general al României.

De altfel, deputatul PSD avusese ceva de comentat despre procurorul-șef al DNA Ploiești și după ce a ieșit de la audieri: „S-a luat o nouă măsură fără să știu ce am făcut, probabil pentru a fi umilit, să nu părăsesc Ploieștiul. Nu am încălcat cu nimic cealaltă măsură care nu-mi permitea să părăsesc țara. De data aceasta dl. procuror Onea a considerat de cuviință să nu părăsesc Ploieștiul. I-am solicitat explicații, mi-a spus că așa crede dânsul, că dânsul este procuror, că eu sunt cetățean (…)”, a spus Ghiță.

surse: MEDIAFAX și AGERPRES

CITEȘTE ȘI: Comunicat oficial DNA Ploiesti despre extinderea urmaririi penale fata de Sebastian Ghita

Rise Project: Cum scotea Sebastian Ghita bani din firme, conform procurorilor

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.