Incredibil ce a putut spune deputatul Mihai Politeanu (USR) despre Alianta pentru Unirea Romanilor

0 88

Incredibil ce a putut spune deputatul Mihai Politeanu (USR) despre Alianta pentru Unirea Romanilor. Parlamentarul prahovean a trecut la atac.

Mihai Poliţeanu a afirmat duminică, într-o postare pe facebook în care confirma faptul că a fost ales deputat de Prahova, că “AUR nu este altceva decât o adunătură de fasciști, penali cu cazier, naționalisto-ceaușiști din armata comunistă a României”.

Iată ce a scris parlamentarul:

Voi continua să promovez valorile democratice, principiile statului de drept, drepturile omului, toleranța și respectul față de semenii noștri, indiferent de rasă, etnie, culoarea pielii, gen, orientare sexuală. Demnitatea fiecărui om trebuie respectată și fiecare om trebuie tratat egal, în raport cu legea, nu în raport cu umorile, ura, idiosincraziile și frustrările unor extremiști. Din acest punct de vedere, AUR este la modul cel mai real o amenințare atât la drepturile și demnitatea unor români, care sunt altfel decât majoritatea, cât și la integritatea fizică a acestora. AUR nu este altceva decât o adunătură de fasciști, penali cu cazier, naționalisto-ceaușiști din armata comunistă a României, fani ai Moscovei și dușmani ai democrației și societății deschise, legionaroizi emasculați de prezența femeilor, cum este dl. Lavric. În același timp, oamenii care au ajuns la disperarea de a vota această adunătură trebuie ascultați și luați în serios, nu batjocoriți și acuzați. Pentru că minciunile, corupția, lipsa de performanță, lipsa de empatie, mizele meschine ale clasei politice de până acum ne-au adus în această situație.”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.