Începe admiterea pentru 50 studenți la medicină în Ploiești

0 596

Începe admiterea pentru 50 studenți la medicină în Ploiești, a anunțat președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” a lansat concursul de admitere din luna septembrie la Facultatea de Moașe și Asistență Medicală (studii universitare de licență, 4 ani) – Program Asistență Medicală Generală – Extensia #Ploiești.

Acest lucru a fost posibil în baza parteneriatului încheiat, în primăvara acestui an, de Consiliul Județean Prahova , Spitalul Județean de Urgență Ploiești și UMF „Carol Davila”.

Înființarea unei secții a UMF „Carol Davila” la Ploiești este un pas important în rezolvarea deficitului de medici din #Prahova, contribuind la creșterea calității serviciilor medicale oferite populației.

În același timp, s-a deschis drumul pentru a transforma Spitalul Județean de Urgență Ploiești „Dr. Constantin Andreoiu” în Spital Clinic Universitar.

Continuăm investițiile în sistemul de sănătate din Prahova și sperăm că, începând de anul viitor, vom avea mai mulți studenți la secția UMF „Carol Davila” din Ploiești.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.