Explozie urmata de un incendiu puternic in Comarnic. Patru persoane ranite!

2 221

UPDATE 4: Victima cu cele mai grave răni (inclusiv părul i-a ars) este o tânără care era proprietara casei de vacanță. Unei alte tinere, explozia i-a proiectat bucăți de geam în față. Aceasta din urmă este tăiată și în zona șoldului.

UPDATE 3: Pompierii susțin că de vină ar fi o acumulare de gaze.

UPDATE 2: Se pare că la casa de vacanță respectivă, din zona Ghioșești, urma să aibă loc o petrecere.

UPDATE 1: Un martor susține că explozia a provocat incendiul și că focul s-a extins doar la o locuință, nu la două, așa cum s-a precizat inițial.

Un incendiu care a izbucnit sâmbătă după-amiază, la o casă de vacanță din orașul prahovean Comarnic, s-a soldat cu patru victime.

Trei tinere și un bărbat, toți cu vârste între 20 – 30 de ani, au suferit arsuri din cauza focului, dar și a exploziei care a urmat incendiului.

Cel mai probabil, instalația de încălzire a sărit în aer.

Una dintre victime are arsuri de gradul 2-3 și a fost transportată de urgență la spital, celelalte au fost tratate pe loc, nefiind în stare gravă.

Din păcate, din cauza vântului, incendiul s-a propagat și la alte două locuințe din apropiere, așa că pompierii au intervenit în forță pentru izolarea focarului.

2 Comentarii
  1. Oancea Diana says

    Stire falsa !!!! In primu rand a fost o explozie urmata de un incendiu ,iar in al doilea rand focul s-a extins la o singura casa nu la doua.Mintiti mai putin .

  2. Max-Media.ro says

    Multumim de lamuriri, nu mintim, scriem dupa informatiile primite

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.