Il plange jumatate de tara, dar Mosu Doroftei e in…vacanta

0 1.682

Il plange jumatate de tara, dar Mosu Doroftei e in…vacanta în Canada, nu emigrat definitiv cum s-au grăbit să scrie unele publicații.

Dat prin România ca ”dispărut” în țara Frunzei de Arțar, Leonard Doroftei a dezmințit aceste zvonuri.

”Suntem pur și simplu în concediu. Vom sta în Canada toată vara, apoi revenim în țară. N-am fugit din România, am plecat în concediu. O vacanță pe care mi-o petrec împreună cu întreaga familie”, a spus fostul campion mondial de box.

Doreoftei a precizat că vrea să meargă cu soția și copiii la Cascada Niagara, în Munții Stâncoși și să se vadă cu prietenii din Canada

”Îmi merge greu cu afacerea, nu prea am clienți pentru că noua locație (cea de la stadionul Ilie Oană, unde și-a mutat restaurantul după ce a fost obligat de Primăria Ploiești să părăsească sediul de deasupra fostului Cinema Patria, considerat vulnerabil la cutremur – n.r.) nu are vad. În plus, în zile de meci, se închide zona cu garduri, iar în local sunt obligat să nu servesc băuturi alcoolice. Asta este, mai trag de ea. Organizez evenimente, ele ne mai țin în viață”, a mai spus Leonard Doroftei.

Ziarul de Ploiești

SURSA: Libertatea.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.