Gol antologic in FC Petrolul – U Cluj, primul meci cu Multescu din nou la carma

0 374

Gol antologic in FC Petrolul – U Cluj, primul meci cu Multescu din nou la carma echipei. Execuția lui Robert Moldoveanu, din minutul 29, este demnă de Champions Leaque.

Petrolul ştia că doar cu o victorie poate să emită, în continuare, pretenţii la promovare, iar venirea lui Gigi Mulţescu pe banca tehnică a echipei a reprezentat şocul de care era nevoie pentru ca Liga I să rămână, în continuare, un obiectiv palpabil.

Având în spate un public ca în vremurile bune, „lupii” au arătat că mai au suficiente gloanţe de tras şi, după o prestaţie solidă, au bifat trei puncte esenţiale, cu ajutorul cărora rămân în cursa pentru primul eşalon.

Memorabil va rămâne, fără îndoială, golul reușit de ROBERT MOLDOVEANU (vezi VIDEO mai jos – min. 8:35), cel care, cu o foarfecă de la zece metri, lateral stânga, a dat balonului traiectoria perfectă pentru a-l depăşi pe Dur-Bozoancă.

FC Petrolul a adunat 56 de puncte, dar rămâne la 5 în spatele liderului FC Clinceni, care a bătut cu 5-0 pe Luceafărul Oradea.

Sportul Snagov, ocupanta locului doi, cu 59 de puncte, joacă în deplasare la Arad, duminică de la ora 13:00, unde sperăm să piardă.

Etapa viitoare, formaţia noastră va juca, în deplasare, cu Aerostar Bacău, partida urmând să se dispute duminică, de la ora 15.00.

Ziarul de Ploiești


sursa: FCPetrolul.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.