Fotografie socanta din dormitorul premierului Bulgariei, Boiko Borisov

0 292

Fotografie socanta din dormitorul premierului Bulgariei, Boiko Borisov. Acesta susține că imaginea a fost luată prin…spionaj.

Premierul bulgar Boiko Borisov se află într-o situaţie dificilă, după ce au fost făcute publice fotografii din dormitorul său, în care apare dormind alături de o armă şi o grămadă de bani.

Borisov a sugerat că preşedintele Rumen Radev se află în spatele afacerii, că acesta îl hărţuieşte şi îl spionează cu o dronă.

La rândul său,Radev a confirmat că deţine o dronă, calificând restul informaţiilor ca fiind rezultatul ”fanteziei şi paranoiei” lui Borisov.

Fotografiile făcute cu un telefon nu foaret performant şi furnizate de o sursă anonimă în data de 17 iunie, îl arată pe Borisov dormind lângă o noptieră pe care se aflau bancnote de 500 de euro şi un pistol.

Ulterior, înconjurat de membri ai partidului GERB, Borisov a ţinut o conferinţă de presă de o oră.

Obiectivul este de a ne zdrobi mental, apoi fizic”, a afirmat premierul, sugerând că în spatele acestui lucru se află oponenţii săi, pentru că ”nimeni nu mă poate înfrânge în alegeri”.

Pe parcursul monologului său, premierul a părut să nege fotografiile, apoi a părut să le confirme, fără să afirme explicit dacă sunt reale sau false. Borisov a mai sugerat că preşedintele Rumen Radev, cu care are relaţii tensionate, îl hărţuieşte cu o dronă personală.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.