Fostul prefect de Prahova, Madalina Lupea, omul care creste PRO Romania fara sa se aleaga cu nimic

0 764

Fostul prefect de Prahova, Madalina Lupea, omul care creste PRO Romania fara sa se aleaga cu nimic special. Ea s-a mulțumit cu o funcție de consilier județean.

Dacă am alege un politician prahovean, cu impact major asupra formațiunii politice pe care o reprezintă, atunci cu siguranță ne-am opri la Mădălina Lupea.

Fostul prefect “a arat” județul, atât în campania electorală de la alegerile locale, cât și în cea care se desfășoară în prezent, pentru alegerile parlamentare.

Într-o postare recentă, aceasta recunoaștea: “Mă gândeam astăzi (ieri – n.r.), în timp ce mergeam pe străzile din Valea Călugărească, că am adunat peste 100 de zile neîntrerupte de campanie electorală.”

Mădălina Lupea, pe care PSD Prahova a cedat-o prea ușor, este cu adevărat o “locomotivă electorală” pentru Organizația Prahova a Pro România.

Și unde mai pui că este una ieftină, pentru că nu a cerut să fie pus candidat la președinția CJ Prahova, la primăria vreunei localități și nici pe un loc eligibil pe listele partidului pentru alegerile parlamentare (e doar pe 2 la Camera Deputaților, în condițiile în care partidul va scoate cu greu și un deputat în județ, și asta numai dacă trece pragul de 5% la nivel național).

O adevărată minune în filiala Pro România…

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.