Fostul director general al SC Brazi Industrial Parc SA declarat in incompatibilitate

0 475

Fostul director general al SC Brazi Industrial Parc SA declarat in incompatibilitate de către Agenția Națională de Integritate.

Conform unui comunicat ANI, dat publicității astăzi, Stoica Ion, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27 octombrie 2020 – 18 iunie 2021

Motivul este că „a exercitat simultan cu funcția de consilier local (în cadrul C.L. al Com. Filipeștii de Pădure n.r.) și funcția de director general în cadrul unei societăți comerciale înființată de C.J. Prahova și aflată în subordinea acestuia, încălcând astfel prevederile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.”

Art. 88, alin. (1), lit. c) și d) din Legea nr. 161/2003, precizează că „Funcția de consilier local sau consilier județean este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcții sau calități: (…) c) calitatea de funcționar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului județean ori al prefecturii din județul respectiv; d) funcția de (…) director general, (…) la (…) societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, (…) înființate sau aflate sub autoritatea consiliului județean (…)”.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.