Fosta sefa DIICOT a parasit inchisoarea de langa Ploiesti convinsa ca este… o femeie de succes

0 196

Fostul procuror şef al DIICOT, Alina Bica, a părăsit Penitenciarul de femei de la Târgşor, județul Prahova, după ce instanţa supremă a decis plasarea sa în arest la domiciliu. În această după-amiază, la ieşirea din închisoare, ea a declarat jurnaliştilor că are încredere în justiţie şi că este „o femeie de succes în continuare”, conform MEDIAFAX.

Alina Bica, plasată în arest la domiciliu prin decizie a instanţei supreme, a părăsit, marţi, în jurul orei 18.30, Penitenciarul de femei de la Târgşor, unde fusese încarcerată în ultimele zile, fiind transferată din arestul Poliţiei Capitalei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Aş dori doar să mulţumesc acelor puţini oameni care au avut şi nobleţea sufletească, şi profesionalismul necesar să îmi acorde prezumţia de nevinovăţie şi să nu vorbească tot felul de lucruri necunoscute şi neadevărate la televizor. (…) Iar mai departe, ne vedem în sala de judecată şi poate cineva o să mă audă şi pe mine”, a declarat fosta şefă DIICOT jurnaliştilor care o aşteptau la poarta penitenciarului.

Bica a mai spus că are încredere în justiţie şi că nu are ce să-şi reproşeze.

„Eu chiar am încredere în sistemul de justiţie. Chiar am. Am avut tot timpul”, a spus Alina Bica, râzând.

Întrebată dacă are ceva să-şi reproşeze, ea a răspuns: „Să-mi reproşez? N-am ce să-mi reproşez”. De asemenea, ea i-a spus unui jurnalist: „Sunt o femeie de succes în continuare”.

Bica a mai declarat că a fost „plăcut surprinsă de ceea ce a găsit” la Penitenciarul de la Târgşor în ceea ce priveşte modul de organizare, regulile din interior şi profesionalismul angajaţilor.

Bica a mai spus că „poţi să pleci din puşcărie fără denunţuri” şi că denunţurile nu fac parte din „lumea” sa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.