Filipestii de Padure: Soc pentru angajatii primariei, din cauza unei cerinte banale

0 3

Filipestii de Padure: Soc pentru angajatii primariei, din cauza unei cerinte banale. Li s-a solicitat să explice tot ce fac la serviciu.

Primarul Ciprian Morărescu vrea să facă ordine în administrația locală și să instituie norme care sunt legale, dar care au fost uitate și nu mai erau aplicate.

Recent, el le-a solicitat angajaților să facă rapoarte de activitate, în care să explice tot ce fac la locul de muncă.

De asemenea, se lucrează la întocmirea fișelor de post, astfel ca fiecare funcționar public să știe exact ce anume i se cere și pentru ce răspunde personal.

Nu este o măsură îndreptată împotriva subordonaților, ci doar vreau să fac ordine în Primăria Filipeștii de Pădure. Avem aproximativ 60 de angajați, ceea ce nu este ușor de gestionat. Recent, 5 muncitori au plecat, dintre care 3 prin pensionare. Ceilalți vor întocmi, de acum încolo, rapoarte de activitate, pentru a-și justifica salariul“, a precizat ediulul-șef pentru zdp.ro.

Acesta a precizat că vrea să se bazeze pe fiecare angajat din primărie, pentru ca împreună să crească operativitatea în actul administraiv.

Am cerințe mari inclusiv pentru mine și pentru viceprimar, deoarece oamenii din localitate așteaptă o schimbare în bine și o vor cât mai repede“, a mai spus Ciprian Morărescu.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.