Festivalul Internațional „Enescu și Muzica Lumii” se întoarce în Sinaia, pentru o ediție memorabilă

0 135

Evenimentul, dedicat marelui compozitor român George Enescu și muzicii din toate colțurile lumii, va avea loc în perioada 8 – 31 august 2023.

În fiecare an, festivalul „Enescu și Muzica Lumii” adună tineri și foarte tineri artiști excepționali din întreaga lume, împreună cu pasionați de muzică, într-o comuniune muzicală aparte.

Ediția din 2023 promite să fie mai spectaculoasă și mai diversă ca niciodată, oferind o varietate de concerte și momente menite să încânte și să inspire publicul de toate vârstele.

“Sunt încântat că Festivalul Internațional „Enescu și Muzica Lumii” revine la Sinaia în luna august pentru ediția a 24-a. Ca în fiecare an, vom avea parte de o călătorie muzicală unică, în care pasiunea pentru artă și muzică se va regăsi în fiecare acord și notă interpretată. Festivalul ne propune 18 concerte unde vom avea ocazia să ne bucurăm de un program artistic divers, ce reflectă bogăția și diversitatea culturilor muzicale din întreaga lume. Vă invit cu entuziasm la Festivalul Internațional „Enescu și Muzica Lumii” din Sinaia, pentru a ne bucura împreună de magia muzicii!” – a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Toate evenimentele vor avea loc în locații prestigioase din Sinaia, precum Casino-ul, Castelul Știrbey, Castelul Peleș, Casa Memorială George Enescu, Parcul Dimitrie Ghica, Biserica Catolică.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.