Ferma Dacilor, care a ars, obținuse premii pentru cel mai bun restaurant cu specific românesc
Ferma Dacilor, care a ars, obținuse premii pentru cel mai bun restaurant cu specific românesc în 2021 și 2022.
La Gala Horeca Awards, investiția făcută în sat Tohani, comuna Gura Vadului, din Prahova, se clasase pe podium doi ani la rând.
În 2021 a fost pe locul III, iar anul trecut – pe locul II.
Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, se lăuda pe facebook că este prieten cu Cornel Dinicu, patronul (cu un trecut controversat) de la complexul Ferma Dacilor.
Și nu e singura personalitate publică, care a procedat astfel. Politicieni, oameni de afaceri, sportivi de elită, chefi recunoscuți la nivel național călcau regulat pragul acestui complex turistic.
Turiștii beneficiau aici de competiții sportive, călărit, ateliere de olărit și gătit, degustări de vinuri și brânzeturi maturate etc.
Înainte de Crăciun, personalul de la Ferma Dacilor a prezentat ce bunătăți pregătise (vezi FOTO mai jos).
CITEȘTE ȘI:
Prahova: Strainii, innebuniti de un clip filmat de cel mai apreciat vlogger culinar
Ziarul de Ploiești