FC Petrolul l-a recuperat pe Velisar, beneficiind de gaurile financiare din bugetul echipei Gaz Metan

0 522

FC Petrolul l-a recuperat pe Velisar, beneficiind de gaurile financiare din bugetul echipei Gaz Metan. Jucătorul a semnat un contract valabil până în 2025.

La 23 de ani, tânărul fundaș stânga revine, aşadar, pe „Ilie Oană”, la aproape trei ani de la despărţirea de Petrolul. Momentan, nu se știe suma care a fost achitată pentru el.

Produs al Centrului de Copii şi Juniori al clubului din Ploiești, Mihai Velisar a fost vândut la Gaz Metan în anul 2019, după ce prim-divizionara i-a achitat clauza de reziliere, de numai 15.000 de euro. Transferul a declanșat, de altfel, și un scandal la FC Petrolul.

În tricoul ardelenilor, cariera lui Velisar a cunoscut un progres rapid, evoluţiile sale de pe prima şcenă propulsându-l, în scurt timp, şi în lotul reprezentativei „U21” .

În total, Velisar a bifat 77 de apariţii pentru Gaz Metan Mediaş, el reuşind să puncteze şi de două ori pe parcursul ultimelor ediţii de campionat.

Totuși, în ultima perioadă, Velisar nu mai era sigur că este titular pe post, Gaz Metan având acolo alte două opțiuni: Trif și Dobrescu.

În plus, la clubul din Ardeal sunt mari probleme financiare, plățile salariilor fiind restante de câteva luni.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.