FC Petrolul a încheiat sezonul regulat în genunchi. Reveniți-vă, ca să nu fie și mai rău!

0 345

FC Petrolul a încheiat sezonul regulat în genunchi. Reveniți-vă, ca să nu fie și mai rău! Conducerea clubului și jucătorii trebuie să salveze situația în play-out.

Debusolați după patru înfrângeri consecutive și cu moralul la pământ din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, cei de la FC Petrolul nu au pus prea multe probleme oaspeților.

Ba mai mult, aceleași greșeli exasperante în apărare au dus la primirea celor două goluri.

Sepsi a deschis scorul în minutul 14, după ce Jair a pierdut mingea în propria jumătate de teren. O fază de atac prelungită, încheiată cu un șut puternic și cu efect, la colțul lung al porții apărate de Zima. Autorul – Florin Ștefan.

Gazdele au și ele o ocazie mare în minutul 29, după o centrare pe partea stângă a atacului. Același Jair reușește să șuteze pe poartă dintr-un unghi greu, dar portarul oaspeților scoate de sub bară, cu efort.

În min. 30, Marius Ștefănescu şutează bine pe poartă, dar goalkeeperul Zima salvează încă o dată.

FC Petrolul contează din nou în atac, în min. 39, când Berisha reușește să scape de 2 apărători și șutează din unghi, dar Moldovan reușește să agațe mingea și să scape de gol.

Imediat după pauză, Sepsi beneficiază de un corner pe partea stângă a atacului și mai are o ocazie bună de a marca.

Jocul se desfășoară pe contre, de la o poartă la cealaltă.

În minutul 61, Țicu bate bine o lovitură liberă de la 25 de metri de poarta oaspeților, mingea atinge pământul, dar Moldovan se opune cu succes.

În minutul 87, gazdele reușesc egalarea după un contraatac derulat ca la carte. Ișfan se descurcă în careul celor de la Sepsi și centrează foarte bine, la întâlnire pentru Albin Berisha. Atacantul kosovar vine în viteză și înțeapă balonul suficient cât să intre în poartă, arătând că a fost o achiziție bună.

Din păcate, scorul nu a rămas 1-1, pentru că în prelungirile meciului Țicu a ratat o intercepție la 30 de metri, aproape de tușă, oaspeții au ajuns în careu și, după o succesiune de trei pase, Debeljuh (90+2) a șutat, de la 10-12 metri, lângă bara din dreapta lui Zima!

FC Petrolul rămâne pe locul 10, cu 35 de puncte, dar poate fi depășită de Oțelul, care va juca acasă cu cei de la Iași.

În play-out, lupii galbeni vor intra cu 18 puncte, după rotunjire, și vor juca 5 dintre cele 9 partide pe „Ilie Oană”, ceea ce le oferă un mic avantaj, dar cu condiția ca echipa să-și revină.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.