Fără antrenor principal pe bancă, FC Petrolul a învins în primul meci din play-out

0 696

Fără antrenor principal pe bancă, FC Petrolul a învins în primul meci din play-out, deși oaspeții de la FCU 1948 Craiova au avut un procent mai bun la posesie, dar o posesie sterilă. Fotbalul se joacă pe ocazii și goluri.

Partida de la Ploiești a fost urmărită live de doar 4300 de spectatori, semn că suporterii sunt încă supărați pe echipă, care venea după patru înfrângeri consecutive.

Gazdele au început destul de rău meciul, fiind dominate în primul sfert de oră.

În min. 3, craiovenii au o primă ocazie, după o bâjbâială în careul petroliștilor, ba chiar cer și un 11 metri, pentru un presupus henț la Seto.

În min. 10, Vladislav Blănuță de la FCU Craiova are o șansă de gol, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă poarta apărată de Zima.

Abia în min. 28, lupii galbeni au prima ocazie de a înscrie, prin Paul Papp, care este găsit excelent de o centrare, în careul oaspeților, dar lovește defectuos mingea cu capul, care trece pe lângă bara stângă.

Trei minute mai târziu, Jair îl copiază. Scăpat în careul mic al craiovenilor, de apărarea haotică a oaspeților, mijlocașul brazilian este servit bine cu o centrare, dar lovitura de cap, oarecum ratată, face ca mingea să pice pe bară și apoi să iasă în afara terenului. Ocazie uriașă!

Deși au avut posesia, craiovenii parcă nu au știut ce să facă cu mingea. Atacuri sterile și fără perspectivă.

În repriza secundă, în min. 59, Blănuță are din nou o ocazie în careul gazdelor, dar ratează.

În minutul 61, petroliștii profită de degringolada jucătorilor antrenați de Nicolo Napoli: au parte de o lovitură liberă bătută de pe partea dreapta a atacului, Papp este din nou găsit în careu și de data aceasta lovește mai bine mingea, care se duce spre poartă, dar este respinsă in extremis de portarul Gurău, cu un reflex bun.

Același portar nu mai poate face nimic, câteva secunde mai târziu, când mingea șutată de Jair, din afara careului mare, este deviată de Achim și intră în poarta FCU Craiova.

După înscrierea golului, petroliștii s-au retras în apărare, permițând oaspeților să atace mai mult.

În min. 73, Vlad Achim șutează din afara careului, dar Lukas Zima intervine bine, după ce mingea fusese deviată și se ducea sub bară.

Ultima ocazie importantă aparține gazdelor, prin tânărul Musi, care este găsit în careu și, după o serie de driblinguri, șutează puternic pe jos. Păcat că mingea este trasă pe direcția portarului Gurău, care parează încă o dată.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.