Explicatii penibile de la Politia Rutiera, pentru gestul deputatului AKM

0 253

Explicatii penibile de la Politia Rutiera, pentru gestul deputatului AKM, Cătălin Rădulescu. Parlamentarul a demarat cu mașina, deși fusese oprit la control.

Mediafax a prezentat o filmare în care deputatul PSD nu opreşte la solicitarea repetată a agenţilor în timpul unui control de rutină de verificare a alcoolemiei conducătorilor auto.

„Unde vă duceţi?”, îl întreabă unul dintre poliţişti.

„Nu stau cu presa de vorbă”, a răspuns Cătălin Rădulescu.

„Rămâneţi pe loc”, insistă poliţistul.

Parlamentarul a demarat. E același personaj care, la protestele împotriva OUG 13,  a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou.

CITEȘTE ȘI: Deputatul “mitraliera” spune ca ar face fata la trei ministere, dar cel mai bine la MAI

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a intervenit telefonic la Digi 24, încercând să clarifice incidentul, fără a-l supăra pe domnul deputat.

Imaginile prezentate de Mediafax sunt un pic diferite de cum au stat lucrurile în realitate. Colegii mei au acţionat cum se acţionează de obicei în fiecare seară pentru combaterea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. Era un filtru în zona respectivă, conducătorul respectiv a fost observat şi oprit de către colegii mei pentru control. Nu a demarat, cum au specificat ei, ci pur şi simplu a mutat autovehiculul mai în faţă, pentru că a observat un jurnalist care filma. Colegii mei i-au solicitat documentele, acesta le-a prezentat, nu au fost identificate nereguli şi au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, pentru Digi24.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.