Eugen Neagoe, alegerea FC Petrolul pentru postul de antrenor principal

0 450

Eugen Neagoe, alegerea FC Petrolul pentru postul de antrenor principal, după ce clubul s-a despărțit, la finele săptămânii trecute, de Florin Pîrvu (anunțat, între timp, ca principal la o rivală din play-out, FC Voluntari, deși mutarea nu s-a perfectat).

În vârstă de 56 de ani, olteanul antrenează în prezent pe FC Argeș, în Liga secundă, care se bate la…retrogradare.

Dacă pleacă la piteșteni, Eugen Neagoe ar fi pe minus:  în 9 partide a bifat 3 victorii, 5 eșecuri și o remiză.

El are o clauză de reziliere a contractului, dar se pare că nici nu a primit mai multe salarii, așa că ar exista o șansă de despărțire amiabilă.

Neagoe este cunoscut că nu a avut stabilitate la echipele unde a antrenat și că nu a reușit nici performanțe notabile.

În iulie 2019, a făcut un infarct la un meci U Craiova – Dinamo, tehnicianul fiind resuscitat în ambulanța de la stadion. Două luni mai târziu semna înțelegerea de reziliere a contractului cu Dinamo.

Din 2019 și până în prezent, a mai antrenat pe FC Hermannstadt (2 luni în anul 2019), FC Astra Giurgiu (noiembrie 2020 – mai 2021), U Cluj (august – decembrie 2022) și Universitatea Craiova (ianuarie – iulie 2023), echipe unde „nu a făcut mulți purici”.

Ceilalți antrenori contactați de conducerea FC Petrolul – între care și Liviu Ciubotariu – au refuzat să vină la un club cu probleme financiare încă nerezolvate.

Lupii galbeni vor juca primul meci în play-out împotriva echipei lui Mititelu, FCU 1948 Craiova, la Ploiești, pe 18 martie, așa că trebuie să găsească repede un tehnician.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.