Epidemia de coronavirus pare sa fi scazut in Prahova. Mai avem doar 8 focare!

0 1.371

Epidemia de coronavirus pare sa fi scazut in Prahova. Mai avem doar 8 focare! În ultima săptămână, media celor testați pozitiv a ajuns undeva între 55 și 60 pe zi.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4287 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 141 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova.

În prezent, la nivelul județului Prahova, mai sunt active opt focare. Dintre acestea, trei sunt în centre pentru îngrijirea persoanelor adulte (două în subordinea DGASPC) din Breaza, Băicoi și Urlați, unul la un centru de plasament (din subordinea DGASPC) din Vălenii de Munte, unul în cadrul unui departament al unei instituții publice din Ploiești, unul într-o unitate sanitară privată din Boldești-Scăeni și două la agenți economici din Câmpina.

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 20427 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere), conform centralizării DSP Prahova.

Să vedem ce se va întâmpla după redeschiderea restaurantelor, cafenelelor și școlilor…

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.