Dupa gafe antologice si un penalti usor acordat, FC Petrolul bate Farul

0 475

Dupa gafe antologice si un penalti usor acordat, FC Petrolul bate Farul. Demiterea antrenorului Leo Grozavu se pare că nu a adus revirimentul dorit.

Singurul lucru bun este că, într-o perioadă de gringoladă totală, lupii galbeni scot puncte prețioase.

Primii care au marcat au fost constănțenii, în minutul 20, după o gafă impardonabilă a portatului Arpad Tordai, care a scăpat mingea în poartă printre degete (vezi VIDEO jos).

Tudorică, de la oaspeți, a executat o lovitură liberă de la mare distanță (peste 30 metri) și pe centrul porții, care nu ar fi trebuit să pună probleme. Dar portarul FC Petrolul este, uneori, în alte sfere…

Cinci minute mai târziu, la cealaltă poartă, Roumadi și portarul Popa au oferit și ei un moment de cascadorii râsului.

Lucian Marinescu a șutat slab, de la colțul stâng al careului, dar Roumadi a întins piciorul și a deviat nefericit o minge direct spre portarul Popa, care l-a copiat pe Tordai și a scăpat mingea în poartă.

Același Marinescu a dat o pasă excepțională lui Șaim Tudor, de la marginea careului, în minutul 58, iar acesta din urmă s-a lăsat agățat de portarul constănțean, deși Popa atinsese și balonul.

Penalti ușor obținut, dar care a fost transformat cu siguranță de Sergiu Arnăutu.

În urma acestui rezultat, trupa de pe „Ilie Oană” s-a apropiat la trei puncte de liderul Chindia Târgoviște, ocupând locul 4, cu 29 puncte.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.