După ce a fost interogat la Antena 3, primarul din Crevedia va fi exclus din PSD

0 431

Se adună problemele pentru primarul din Crevedia, Florin Petre. După ce riscă să fie cercetat de către DNA, el a fost anunțat de șeful politic că va fi dat afară din partid.

Florin Petre a refuzat să mai comenteze tragedia de la Crevedia după ce, în timpul unui interviu dat pentru Antena 3 CNN, marți noapte, i s-a prezentat o declaraţie postată pe pagina oficială a primăriei care arată că, de fapt, ştia despre activitatea de încărcare ilegală de la staţia GPL.

Inițial, edilul a negat vehement că știa despre acest lucru. El spusese că, deşi a trecut foarte des prin zona staţiei GPL, nu a văzut activitate acolo în ultimii trei ani.

Întrebat dacă a primit vreun avertisment de la Prefectură sau Consiliul Judeţean pentru a face verificări dacă staţia GPL de la Crevedia este închisă în urma dispoziției ISU, primarul Florin Petre a spus că nu a primit nimic.

Eu nu am de unde să ştiu ce s-a întâmplat acolo, Organele competente o să facă o cercetare când se vor închide cele trei cisterne care au mai rămas. Eu mi-am dat seama că se întâmpla o nenorocire. Nu ştiam ce se întâmplă acolo cu cisternele pline, goale, nu ştiam. M-am dus acolo şi am văzut ce se întâmpla, când a început tragedia. Nu mă gândeam decât la oamenii care au ieşit fără haine arşi, salvarea, pompierii nu veneau şi când au venit nu au făcut nimic, au dat cu stângul în dreptul şi s-au contrazis„, a spus Florin Petre, primarul de la Crevedia la Antena 3 CNN.

O postare de pe pagina oficială a primăriei Crevedia, citată de mai multe ziare, contrazice totul.

Ulterior, administratorul paginii și-a asumat răspunderea pentru respectiva postare, susținând că nu primarul ar fi făcut-o.

 

Reacția președintelui PSD, Marcel Ciolacu, nu a întârzit să apară.

Imediat după emisiune, acesta a anunțat: „Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii. Un primar care ”n-a știut” și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.