DRAGOBETE: Vj-itele UTV, Mihaela si Liza, sunt cupidonii indragostitilor din Ploiesti Shopping City

0 270

Ploieşti Shopping City continuă surprizele lunii iubirii: nimeni altele decât VJ-iţele Utv Mihaela şi Liza vor oficializa căsătorii de probă weekend-ul acesta cu ocazia Dragobetelor. Cele două vedete îi aşteaptă pe îndrăgostiţi să îşi declare sentimentele şi să facă pasul cel mare pentru o zi într-un decor special amenajat de Ploieşti Shopping City şi dedicat sărbătorii româneşti a iubirii.

Cuplurile vor primi alături de certificatul de căsătorie, o poză pentru a le aduce aminte de momentul în care au spus „DA”, dar şi cadouri din partea mall-ului. Este cel de-al doilea weekend în care îndrăgostiţii pot renunţa la burlăcie pentru o zi. VJ-iţele Utv Mihaela şi Liza vor oficializa căsătorii atât sâmbătă, cât şi duminică, 21-22 februarie, între orele 14:00 – 21:00.

Ploieşti Shopping City sărbătoreşte toată luna februarie iubirea. Mall-ul a dat startul acţiunilor cu o campanie inedită, în cadrul căreia inimioarele lui Cupidon au ieşit la vânătoare de îndrăgostiţi în cele mai importante locaţii din Ploieşti.

Până pe data de 23 februarie, cei ce se pozează cu mascotele Ploieşti Shopping City şi postează fotografiile pe profilul personal, folosind hashtag-ul #iubestisidaruiesti sunt înscrişi automat la concursurile organizate de mall şi au şansa să câştige unul dintre zecile de premii puse în joc: cine romantice sau meniuri speciale pentru 2 la cafenele din Ploieşti Shopping City.

Mai mult, cei ce vor să îşi demonstreze iubirea într-un mod inedit, pot să le dedice partenerilor o scrisoare de dragoste prin intermediul aplicaţiei de pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City.

Totodată, cuplurile pot sărbători Dragobete profitând de ofertele 1 + 1 gratis şi de meniurile speciale oferite de Grillandia, Aroma, La Naşu Conaşu, La Cucina sau Delice.

Acţiunile dedicate lunii îndrăgostiţilor organizate de Ploieşti Shopping City sunt susținute de UTV.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.